Tuin en Sfeer Groningen : 16 - 19 februari 2017

tuin-en-sfeer-groningen
De beurs Tuin & Sfeer, de grootste tuinbeurs van het Noorden, is een begrip voor elke Noordelijke tuinliefhebber en biedt elk jaar de bezoekers weer veel inspiratie voor hun tuin en alles wat met het buitenleven samenhangt. Ruim honderd specialisten presenteren zich op de bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. Inspiratie opdoen, vakkundig advies vragen, interessante tuinlezingen volgen, leuke tuinspullen kopen, een tuinontwerp laten maken, tuinmeubelen uitzoeken, alles kan op Tuin & Sfeer.

Lees verder

Dag van de Sterretjes : 11 juni 2016

De jaarlijkse ‘Dag van de Sterretjes’ in Otterlo. Er staat een uitgebreide collectie aan Geelsterretjes (Hypoxis), Roodsterretjes (Rhodohypoxis) en Rapsterretjes (Rhodoxis) op de pot te bloeien. Dit zijn zomerbollen afkomstig uit Zuidelijk Afrika. In het voorjaar worden deze opgepot. Vanaf half mei beginnen de planten te bloeien. Vooral Hypoxis en Rhodoxis cultivars kunnen doorbloeien tot in september. Lees verder

Farm & Country Fair Aalten : 23 - 25 juni 2017

De Farm & Country Fair in Aalten kan zich meten met de grote buitenlandse plattelandsshows en trekt bezoekers uit zowel heel Nederland als uit het buitenland. Deze Fair, onderscheidt zich door haar enorme veelzijdigheid sterk van alle andere fairs in ons land.

Belevenisavontuur voor de kids

Alle educatieve activiteiten in het speciale kinderdorp zijn gratis, er valt voor elke leeftijd zeker iets te ontdekken. Ook de rest van het terrein staat bol van vaak gratis kinderactiviteiten. Leer het buitenleven kennen en wordt een echte boer!”
Lees verder

Home and Garden Fair Malieveld : 30 - 31 juli 2016

Zien, Ruiken, Voelen, Horen en Veel Proeven. Met Honderden Deelnemers uit Nederland en Europa. Laat u verrassen bij het zien van de diverse modeltuinen en vijvers. Vraag advies, laat u inspireren voor uw eigen tuinontwerp en aanleg..

Dankzij nieuwe technologieën zijn er steeds meer activiteiten in uw tuin mogelijk, zoals internetten en tv kijken in uw jacuzzi of juist een strakke onderhoudsvrije tuin met automatische tuinsproeiers en verlichting op zonne-energie.

Zeer populair is de de eetbare tuin. groente, fruit & kruiden kunt kweken in uw eigen tuin. Dit is niet alleen ontspannend en leuk maar ook nog eens kostenbesparend.

Buiten is het nieuwe binnen. Niet alleen bij mooi weer, maar alle jaargetijden wordt het buitenleven steeds belangrijker. Lees verder