Westerwolde rijgt, tuinen en kunst : 19 - 28 juni 2020

Een uniek tiendaags tuin- en kunstevenement, waarbij meer dan twintig tuinen en bijzondere locaties elk een podium vormen voor kunst en cultuur. Geniet van beeldende kunst, theater of muziek, in tuinen die stuk voor stuk het bezoeken waard zijn. Elke tuin is een verrassing!

De Westerwolde rijgt FAIR is onderdeel van het tiendaags tuin- en kunstevenement ‘Westerwolde rijgt’ in de regio Westerwolde, Oost Groningen. Tien dagen lang zijn prachtige tuinen een podium voor kunst en cultuur. Onderdeel van het programma is de fair in het beschermde dorpsgezicht van Smeerling, tussen monumentale boerderijen en bijzondere natuur.
Rond Gasterij Natuurlijk Smeerling en op het terrein van Natuurmonumenten staan ongeveer 50 stands met daarin tuingerelateerde zaken en kunst(zinnigheid). Er is livemuziek en leuke activiteiten voor kinderen.

dagelijkse 10.00 – 17.00 uur | Entree gratis

www.westerwolderijgt.nl

Accommodatie

Vakantiepark Emslandermeer (15 KM), Wellness-Hotel De Hunzebergen (23 KM), Hunzepark (29 KM), Vakantiepark Hunzedal (31 KM), Camping Hunzedal (31 KM), Landal Het Land van Bartje (32 KM), Hotel-Restaurant Emmen (32 KM), Bospark Lunsbergen (35 KM), Parc Sandur (38 KM), Kuierpad (39 KM) en Hof van Saksen (41 KM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *