Westerwolde rijgt, tuinen en kunst : 21 - 30 juni 2019

Een uniek tiendaags tuin- en kunstevenement, waarbij meer dan twintig tuinen en bijzondere locaties elk een podium vormen voor kunst en cultuur. Geniet van beeldende kunst, theater of muziek, in tuinen die stuk voor stuk het bezoeken waard zijn. Elke tuin is een verrassing!

De Westerwolde rijgt FAIR is onderdeel van het tiendaags tuin- en kunstevenement ‘Westerwolde rijgt’ in de regio Westerwolde, Oost Groningen. Tien dagen lang zijn prachtige tuinen een podium voor kunst en cultuur. Onderdeel van het programma is de fair in het beschermde dorpsgezicht van Smeerling, tussen monumentale boerderijen en bijzondere natuur.
Rond Gasterij Natuurlijk Smeerling en op het terrein van Natuurmonumenten staan ongeveer 50 stands met daarin tuingerelateerde zaken en kunst(zinnigheid). Er is livemuziek en leuke activiteiten voor kinderen.

dagelijkse 10.00 – 17.00 uur | Entree gratis

Accommodatie

Wellness-Hotel De Hunzebergen (23 KM), Hotel-Restaurant Emmen (31 KM), Landal Het Land van Bartje (31 KM), Camping Hunzedal (31 KM), Parc Sandur (38 KM), Kuierpad (39 KM), Hof van Saksen (41 KM), Landal Aelderholt (46 KM), Camping Meerwijck (47 KM), Vakantiepark Diana Heide (48 KM) en Landal Orveltermarke (49 KM)


www.westerwolderijgt.nl

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *