Tuintrend Event van Kees Smit Tuinmeubelen : 29 februari - 8 maart 2020

Kees Smit Tuinmeubelen is klaar voor het nieuwe tuinseizoen en dat pakken ze groots aan met hét Tuintrend-Event van 2020 in twee weekenden op twee locaties.

  • Almelo op 29 februari en 1 maart.
  • Amersfoort op 7 en 8 maart.

Kan jij ook niet wachten tot je weer in de tuin kunt zitten? Kom naar de derde editie van hét Tuintrend Event en laat je inspireren. Krijg advies over tuininrichting, doe mee aan creatieve workshops, ontdek de nieuwste trends en maak kans op mooie prijzen.

Tuinexperts Ivo Putman en Rob Verlinden van ‘De Grote Tuinverbouwing’ vertellen jou alle ins en outs over tuinieren. Tv-kok Jeremy Vermolen laat zijn culinaire kunsten zien én proeven en stylistes Anne Pater en Rosanne Weerheim gaan met jou aan de slag om een eigen terrarium te maken.

In de Proeftuin staan culinaire zomerse hapjes en verfrissende drankjes voor je klaar. Sluit de dag af met een workshop en ga vol nieuwe inspiratie het nieuwe tuinseizoen tegemoet.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Er staat een springkussen en lekkere popcorn klaar. De creatievelingen kunnen aan de slag met het schilderen van een eigen vogelhuisje, terwijl de ouderen rustig rondkijken of meedoen aan een eigen workshop.

Kortom een dagje uit voor het hele gezin.

Openingstijden 2020

  • Op zaterdag : 09:00 – 18:00
  • Op zondag: 11:00 – 18:00

Benieuwd naar meer informatie over dit weekend? Bezoek keessmit.nl/event.

Accommodatie

Huis van bewaring (3 KM), Van der valk theaterhotel almelo (5 KM), Vakantiepark ’t Schuttenbelt (9 KM), Buitengoed Het Lageveld (13 KM), Bungalowpark Hoge Hexel (13 KM), Landal Landgoed De Elsgraven (14 KM), Recreatiepark De Tolplas (15 KM), Vakantiepark Mölke (15 KM), Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug (16 KM), Recreatiepark ’n Kaps (17 KM) en Hotel-Restaurant Hellendoorn (18 KM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *