Bloem en Tuin : 13 - 22 juli 2018

De tuin is steeds meer een verlengstuk van ons huis. We koken er in onze uitgebreide tuinkeuken, ontspannen er in luxe loungesets met tv en internet of zelfs in jacuzzi’s en laten ons graag verleiden door knusse hoekjes of prachtige bloemborders. Op het tiendaagse tuinevenement Bloem & Tuin staan de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting centraal. 

Twee kilometer wandelen

Ook op deze editie Bloem & Tuin zijn naast de nieuwste tuinuitvindingen ook vele bloemen, planten en traditionele tuinproducten te zien. De grote kracht van Bloem & Tuin blijft immers het grote aanbod aan kennis over bloemen en planten. Bezoekers maken op Landgoed Gulbergen, waar het tuinevenement gehouden wordt, een wandeling van twee kilometer over kronkelige bospaden geplaveid met boomschorssnippers. Ze komen hierbij langs allerlei modeltuinen, kwekers, kunstenaars en stands.

Accommodatie

Bospark ’t Wolfsven (6 KM), Bospark De Bikkels (19 KM), De Kempervennen (31 KM), Landal Het Vennenbos (34 KM), Weerterbergen (35 KM), Het Meerdal (35 KM), Landal Duc de Brabant (35 KM), Limburgse Peel (36 KM), Hotel-Restaurant Boschoord (36 KM), Landal Domein De Schatberg (36 KM) en Vakantiecentrum De Ullingse Bergen (36 KM)

bloementuin.nl

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *