La Fête de Jardins & Loisirs : 24 mei 2020

U bent begaan met het tuingebeuren? Dan moet u zeker een kijkje komen nemen op het tuinevent La Fête de Jardins et Loisirs. Meer dan 150 standhouders bieden bruikbare ideeën voor tuin en buitenleven aan. ER zijn verschillende groenvoordrachten, toffe kinderanimatie en onze twee topsterren van Jardins et Loisirs Luc Noël en Marc Knaepen zijn ook weer van de partij. Zij zullen onze bezoekers met veel plezier voorzien van tuinweetjes en professionele know-how. Met hun boeiende mini-conferenties zorgen ze ervoor dat dit evenement een must is voor elke tuinliefhebber!>

Lees verder

Dag van de Sterretjes : 13 juni 2020

De jaarlijkse ‘Dag van de Sterretjes’  in Otterlo. Er staat een uitgebreide collectie aan Geelsterretjes (Hypoxis), Roodsterretjes (Rhodohypoxis) en Rapsterretjes (Rhodoxis) op de pot te bloeien. Dit zijn  zomerbollen afkomstig uit Zuidelijk Afrika. In het voorjaar worden deze opgepot. Vanaf half mei beginnen de planten te bloeien. Vooral Hypoxis en Rhodoxis cultivars kunnen doorbloeien tot in september.

Lees verder

Tuin en Sfeer Groningen : 14 - 16 februari 2020

tuin-en-sfeer-groningen


De beurs Tuin & Sfeer, de grootste tuinbeurs van het Noorden, is een begrip voor elke Noordelijke tuinliefhebber en biedt elk jaar de bezoekers weer veel inspiratie voor hun tuin en alles wat met het buitenleven samenhangt. Ruim honderd specialisten presenteren zich op de bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. Inspiratie opdoen, vakkundig advies vragen, interessante tuinlezingen volgen, leuke tuinspullen kopen, een tuinontwerp laten maken, tuinmeubelen uitzoeken, alles kan op Tuin & Sfeer.

Lees verder