Hof & Huis Torhout : 30 mei - 2 juni 2019

Dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur verwelkomd door meer dan 140 exposanten. Hof & Huis is al 25 jaar uw vaste adres om het mooiste op het gebied van tuin, interieur en lifestyle te ontdekken en leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom en laat je inspireren op Hof & Huis.

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van het interieur vormt al jaren de rode draad van Hof & Huis en blijft de bezoeker ook jaar na jaar inspireren. De meer dan 140 exposanten bekoren je immers al jaren met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!

25 jaar: een schitterend jubileum, gekruid met veel “peper & zout”!

Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Op het landgoed van Kasteel d’Aertrycke presenteren we dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten met inhoud! Speciaal voor dit jubileum hebben we voor jong en oud een mooi en gezellig programma samengesteld zodat je ook in 2018 opnieuw ten volle kunt genieten van een inspirerende belevingsdag: kookdemo’s, heerlijke voeding, schapendemonstraties, probeer een elektrische fiets uit, ontdek de lokale voeding van de regionale voedingsproducenten, etc.

Het “ecodorp” is al twee jaar een inspiratiebron voor wie met de natuur en onze omgeving bewuster wil omspringen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Daarnaast vergroten we opnieuw de smaakmakers die mede de extra sfeer bepalen: dieren, speciale ambachten demonstraties, sfeerelementen en nog zo veel meer. Net als bij de vorige edities werken we ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende en gevarieerde aanpak wordt door bezoekers zeer erg gewaardeerd.

Website van Hof & Tuin

Accommodatie in de omgeving

Ibis Budget Brugge Jabbeke (12 KM), Ibis Budget Brugge Station Centr (22 KM), Novotel Brugge Centrum (23 KM), Ibis Brugge Centrum (23 KM), Ibis Budget Oostende Airport (24 KM), Ibis De Haan (24 KM), Mercure Roeselare (25 KM), Breeduyn Village (26 KM), Mercure Oostende (28 KM), Ibis Styles Nieuwpoort (28 KM) en Kompas Camping Westende (30 KM)

2 gedachten over “Hof & Huis Torhout : 30 mei - 2 juni 2019

 • 11 augustus 2018 om 19:48
  Permalink

  Oh wow, hier lees ik nu pas iets over. Wel, vanaf volgend jaar ben ik er zeker ook bij. Dit mag ik niet missen en sleep mijn man ook mee.
  Hoe participeer ik eigenlijk? Moet ik me ergens opgeven of zo?

  Beantwoorden
  • 11 augustus 2018 om 20:12
   Permalink

   als je belooft niet meer te spammen mag je er heen. wel braaf een kaartje kopen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *