Pure Pinksterfair Vaassen

Genieten met een hoofdletter. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.


Struin heerlijk door het prachtige park van Geldersch Landschap & Kasteelen. Ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 100 stands met een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en heerlijke streekproducten. Laat u -samen met uw kinderen- verrassen door een boeiende of spannende demonstratie, lezing of workshop en doe actief mee!

Lees verder

Home and Garden Fair Malieveld

Zien, Ruiken, Voelen, Horen en Veel Proeven. Met Honderden Deelnemers uit Nederland en Europa. Laat u verrassen bij het zien van de diverse modeltuinen en vijvers. Vraag advies, laat u inspireren voor uw eigen tuinontwerp en aanleg..

Dankzij nieuwe technologieën zijn er steeds meer activiteiten in uw tuin mogelijk, zoals internetten en tv kijken in uw jacuzzi of juist een strakke onderhoudsvrije tuin met automatische tuinsproeiers en verlichting op zonne-energie.

Zeer populair is de de eetbare tuin. groente, fruit & kruiden kunt kweken in uw eigen tuin. Dit is niet alleen ontspannend en leuk maar ook nog eens kostenbesparend.

Buiten is het nieuwe binnen. Niet alleen bij mooi weer, maar alle jaargetijden wordt het buitenleven steeds belangrijker.

Lees verder