Dag van de Sterretjes : 8 juni 2019

De jaarlijkse ‘Dag van de Sterretjes’  in Otterlo. Er staat een uitgebreide collectie aan Geelsterretjes (Hypoxis), Roodsterretjes (Rhodohypoxis) en Rapsterretjes (Rhodoxis) op de pot te bloeien. Dit zijn  zomerbollen afkomstig uit Zuidelijk Afrika. In het voorjaar worden deze opgepot. Vanaf half mei beginnen de planten te bloeien. Vooral Hypoxis en Rhodoxis cultivars kunnen doorbloeien tot in september.

Lees verder

Pure Pinksterfair Vaassen : 9 - 10 juni 2019

Genieten met een hoofdletter. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.


Struin heerlijk door het prachtige park van Geldersch Landschap & Kasteelen. Ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 100 stands met een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en heerlijke streekproducten. Laat u -samen met uw kinderen- verrassen door een boeiende of spannende demonstratie, lezing of workshop en doe actief mee!

Lees verder