Tuinbeurs Munsterbilzen : 12 mei 2019

Grootse tuinbeurs in Munsterbilzen op de tweede zondag van mei met meer dan 150 standhouders uit gans België maar ook uit Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.


Alles voor de tuin is er te zien en te koop: uiteraard veel bloemen en planten, struiken en bomen, kruiden, bloembollen en speciale planten, maar ook tuinbeelden in alle formaten, materialen en kleuren, sierstukken voor de tuin, afsluitingen in hout en draad, tuinmeubelen, sierhekwerk, carports, prieeltjes, enz.
Zowel de inkom als de nabijgelegen grote parking zijn gratis voor de bezoekers.


Info: http://www.tuinbeursmunsterbilzen.be

Accommodatie

Landal Mooi Zutendaal (10 KM), Novotel Maastricht (17 KM), Hotel-Restaurant De Geulvallei (23 KM), Landal Kasteeldomein De Cauberg (24 KM), Hotel-Restaurant Valkenburg (25 KM), Hotel-Restaurant De Burghoeve (25 KM), Ibis Budget Stein Maastricht (30 KM), Ibis Budget Liege (31 KM), Landal De Waufsberg (32 KM), Ibis Liege Centre Opera (32 KM) en Bungalowpark Schin op Geul (32 KM)

ROMMELMARKT:

Grootse rommelmarkt in het centrum van Munsterbilzen, gekoppeld aan de jaarlijkse tuinbeurs. Meer dan 150 standhouders uit binnen- en buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *