Tuin en Exoten


Deze site is gevuld met informatie voor de tuin, tuinieren, planten voor de tuin en binnenshuis. De nadruk ligt op exotische en bijzonder planten voor de tuin, zoals de bananen, palmen en citrus. Maar ook over meer gewone planten is informtatie te vinden zoals appels en peren of de druif

 

De tuinsite om zelf mee te doen

 

Commercieel?

Deze site streeft geen commercieel doel na. Toegegeven er staan advertentie en links naar bol.com, de inkomsten die hierdoor gegenereerd worden dekken de kosten van hosting, onderhoud en promotie.

Eén gedachte over “Tuin en Exoten

 • 7 februari 2017 om 23:15
  Permalink

  Tuinbeurs te Munsterbilzen (Limburg – België)

  Op de 2e zondag van mei (14/05/2017), de dag dat wel allen ons moeder eren, kunt u weer voor de 29e keer rondkuieren op de grootste tuinbeurs op het Europaplein van Munsterbilzen.

  Meer dan 150 standhouders uit gans België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg bieden werkelijk alles aan voor de tuin: van bloemen, (speciale) planten, struiken, bomen, kruiden, bloembollen tot tuinbeelden in alle formaten, materialen en kleuren alsook sierstukken voor de tuin, afsluitingen in hout en draad tot tuinmeubelen, sierhekwerk, carports, prieeltjes, etc. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

  Zowel de toegang als de ruim nabij geleden parking zijn GRATIS voor de bezoekers.

  Voor meer info: surf naar http://www.tuinbeursmunsterbilzen.be of mail naar tuinbeurs@kskmunsterbilzen.be.

  Wij hopen u dan alvast te mogen ontmoeten!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *