Groei & Bloei De Langstraat : 15 juni 2019

Als afsluiting van de Nationale Tuinweek wordt deze activiteit georganiseerd. Hier kun je terecht voor leuke vaste planten, struiken en (fruit)bomen, Hortensia’s en ook bijzondere éénjarigen, agapanthussen en dahlia’s en nog veel meer.


Veel van deze planten zijn opgekweekt door leden van Groei & Bloei De Langstraat, de vereniging voor mensen met groene vingers. Ook zijn er diverse professionele kwekers aanwezig. Het honinghuisje is aanwezig met een gezellige stand waar je alles over bijen en honing te weten komt. Het thema is dit jaar “de levende tuin” en dat willen we graag demonstreren. De kinderboerderij zal daarom ook vertegenwoordigd zijn met kleine dieren.

Neem dus gerust uw [klein]kinderen mee voor een leuk en informatief uitje.

Kijk op www.delangstraat.groei.nl voor de complete deelnemerslijst. 

Nelleke Haverhals, bekend van “ROOS”, een landelijke strip, zal een kleine aquarel workshop verzorgen. Voor al je tuinvragen en tuinplannen kun je terecht bij tuin-ontwerper Erwin Struijk, hij maakt zo een tuinschets voor je. Er is natuurlijk ook van alles voor de innerlijke mens zoals koffie/thee en taart. Graag verrassen we u ook dit jaar met kleine hapjes uit de groententuin.

Dit gezellige festijn zal worden gehouden op het terrein van kwekerij Struijk

Foto CC BY-SA 2.0 : https://www.flickr.com/photos/quistnix/3170483975

Accommodatie Waalwijk

Hotel hof van ’s gravenmoer (5 KM), Resort Kaatsheuvel (7 KM), Hotel-Restaurant Waalwijk (9 KM), Landal Kaatsheuvel (9 KM), Hotel de korenbeurs (18 KM), Hotel ’t trefpunt (18 KM), De postelse hoeve (20 KM), Hotel-Restaurant Prinsen (20 KM), De Katjeskelder (22 KM), Hotel de druiventros (22 KM) en Campanile hotel breda (23 KM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *