Home and Garden Fair Malieveld

Zien, Ruiken, Voelen, Horen en Veel Proeven. Met Honderden Deelnemers uit Nederland en Europa. Laat u verrassen bij het zien van de diverse modeltuinen en vijvers. Vraag advies, laat u inspireren voor uw eigen tuinontwerp en aanleg..

Dankzij nieuwe technologieën zijn er steeds meer activiteiten in uw tuin mogelijk, zoals internetten en tv kijken in uw jacuzzi of juist een strakke onderhoudsvrije tuin met automatische tuinsproeiers en verlichting op zonne-energie.

Zeer populair is de de eetbare tuin. groente, fruit & kruiden kunt kweken in uw eigen tuin. Dit is niet alleen ontspannend en leuk maar ook nog eens kostenbesparend.

Buiten is het nieuwe binnen. Niet alleen bij mooi weer, maar alle jaargetijden wordt het buitenleven steeds belangrijker.

Tuinen worden met, moderne tuindecoraties omgetoverd tot schitterende paradijsjes, deskundige exposanten zijn u graag van dienst met hun expertise.

Ook kunt u genieten van de vele lekkernijen, culinaire hapjes & drankjes, en uiteraard zijn er ook vele decoraties te vinden om uw huis en tuin op te vrolijken

kijk voor meer info op homeandgardenfairs.com

Accommodatie

Binnenkort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *