Tuin en Sfeer Groningen : 14 - 16 februari 2020

tuin-en-sfeer-groningen


De beurs Tuin & Sfeer, de grootste tuinbeurs van het Noorden, is een begrip voor elke Noordelijke tuinliefhebber en biedt elk jaar de bezoekers weer veel inspiratie voor hun tuin en alles wat met het buitenleven samenhangt. Ruim honderd specialisten presenteren zich op de bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. Inspiratie opdoen, vakkundig advies vragen, interessante tuinlezingen volgen, leuke tuinspullen kopen, een tuinontwerp laten maken, tuinmeubelen uitzoeken, alles kan op Tuin & Sfeer.

Lees verder

Home and Garden Fair Malieveld

Zien, Ruiken, Voelen, Horen en Veel Proeven. Met Honderden Deelnemers uit Nederland en Europa. Laat u verrassen bij het zien van de diverse modeltuinen en vijvers. Vraag advies, laat u inspireren voor uw eigen tuinontwerp en aanleg..

Dankzij nieuwe technologie├źn zijn er steeds meer activiteiten in uw tuin mogelijk, zoals internetten en tv kijken in uw jacuzzi of juist een strakke onderhoudsvrije tuin met automatische tuinsproeiers en verlichting op zonne-energie.

Zeer populair is de de eetbare tuin. groente, fruit & kruiden kunt kweken in uw eigen tuin. Dit is niet alleen ontspannend en leuk maar ook nog eens kostenbesparend.

Buiten is het nieuwe binnen. Niet alleen bij mooi weer, maar alle jaargetijden wordt het buitenleven steeds belangrijker.

Lees verder