Tuintrend-Event van Kees Smit Tuinmeubelen Almelo : 23 - 24 februari 2019

Kees Smit Tuinmeubelen is klaar voor het nieuwe tuinseizoen en dat pakken ze groots aan met hét Tuintrend-Event van 2019 in twee weekenden op twee locaties.

Maak tijdens het Tuintrend-Event kennis met de nieuwste trends op gebied van tuin en terras. Ontdek de nieuwe collectie tuinmeubelen en kom tuinideeën opdoen. Inspiratie nodig voor een overkapping of advies op maat van een tuinarchitect? Het Tuintrend-Event biedt het allemaal. Krijg professionele tips en doe mee aan leuke winacties. 

Echt het buitenleven proeven? Neem tijdens het event in Almelo dan deel aan een workshop ‘Creatief met Bloemen’ en de Mattie’s Grill BBQ-workshop ‘Ambachtelijke mini-burgers maken’. In Amersfoort hebben ze iets anders in petto. Daar is op zaterdag 2 maart Ivo Putman van de Grote Tuinverbouwing aanwezig en presenteert handige ins en outs over het inrichten van de tuin. Daarnaast gaat hij zes mensen gelukkig maken met persoonlijk tuinadvies. 

Geniet tijdens dit weekend  van culinaire hapjes en verfrissende drankjes en beleef het zomergevoel. Ook voor kids is er genoeg te doen! Kortom, een uitje voor het hele gezin.

Benieuwd naar meer informatie over dit weekend? Bezoek keessmit.nl/event.

Accommodatie

Landal Landgoed De Elsgraven (14 KM), Recreatiepark De Tolplas (15 KM), Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug (16 KM), Camping De Molenhof (18 KM), Hotel-Restaurant Hellendoorn (18 KM), Vakantiepark Hellendoorn (21 KM), Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (21 KM), Landal Twenhaarsveld (21 KM), Landal De Vlegge (23 KM), Finspark Herikerberg (24 KM) en Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede (26 KM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *